POSTAT:

KATEGORI: Two souls one heart
4

Kapitel 2 - Jason McCann

Last Chapter
"Så, Hur var det i Frankrike? Spill it!" sa Finn och hade ett intresserat ansikts uttryck. Jack väntade även på svar. Jag kan säga att mina bröder är dem allra bästa. Dem har jag bäst kontakt med i familjen och vi har alltid så roligt tillsammans. Vi kan vara seriösa och oseriösa. Vi har alltid funnits för varrandra och jag kan faktiskt berätta allt för dem, även fast dem är killar. Ja, Men jag har aldrig haft en riktig tjejkompis. Men vem behöver en tjejkompips när man har världens bästa bröder?
"Hela historien eller?" sa jag och log.


 

 

Isabellas perspektiv

Två dar har gått sen jag 'flyttade' in. Vi gjorde inte mycket i helgen utan dem hjälpte mig att hänga in mina kläder i min garderob och så köpte vi lite saker till mitt rum. Det jag inte redan hade köpte vi. Annars så var vi bara hemma och slappade. Jag var väldigt utmattad efter resan och eftersom att det var så varmt så orkade jag inte göra så mycket heller.
Deras vänner hade frågat dem om dom ville hänga men dem tackade nej. Finn insisterade på att vi skulle umgås istället.

 

Idag är det måndag och skolan började 9. Det var faktiskt rätt så skönt med att skolan startade en aning senare än vad jag vant mig vid. I Frankrike så startade skolan 8 varje morgon och slutade vid 4 - Riktigt jobbigt om du frågar mig. Efter två dar i USA så har jag nästan vant mig vid tidzonerna. Det var inte så många timmar emellan men första natten kunde jag inte sova. Jag sneglade på klockan i köket, den visade 8.30. Jag vaknade vid 8 och direkt började jag fixa mig och klä på mig kläderna. Jack var redan uppe och satt i vardags rummet. "Godmorgon" "Godmorgon, Kan du väcka Finn och säg att skolan börjar snart."

"Okej" sa jag och nickade.

 

Jag gick upp för trappan och bort mot andra sidan hallen. Jag kikade in i Finn's Rum. Han låg och sov vilket var självklart. Men eftersom att tiden rinner ut och jag inte hade inte ätit någon frukost än så var jag tvungen att väcka honom. Jag smög in i rummet och satte mig på sängkanten. Jag skakade honom lite, det gjorde ingen skillnad så jag skakade honom lite kraftigare
"Finn vakna" "5 minter till" "Nej, du måste vakna nu" "Nej.." En suck lämnade min rum och i samma stund så kom Jack in i rummet med en kanna vatten. "VAKNA NU SÖMNTUTA" sa han och hällde allt vatten på sovande Finn. "WHAT THE H-" sa han medans han satte sig upp i sängen. Han han inte ens säga slart sin mening innan Jack avbröt honom

"Vi måste åka NU" sa Jack och gick ut ur rummet och ner till vardags rummet. Jag gav honom ett leende

"Om du bara skulle vaknat första gången jag ropade på dig" sa jag och skakade på huvudet. "5 minuter" ropade Jack.

 

Han nickade klev ur sängen och mot badrummet i hallen.

Synd att han inte har ett badrum i sitt rum, som andra har *host host* jag *host host*

Det kanske var för att jag var en tjej. Men vem bryr sig, jag har det bästa rummet i huset. Like a boss *flips hair*
Jag och Jack stod i hallen och tog på oss skorna då Finn kom ner rusande för trappen. "Sorry för att ni fick vänta, Har ni ätit?" "Det är lugnt och nej vi har inte ätit än" sa jag reste mig ifrån stolen i hallen. "Vi köper starbucks på vägen till skolan, Kom nu" sa Jack och tog nycklarna samt sin väska och gick ut. Vi följde hans exempel och gick mot bilen.

 

Vi åkte mot drive-in och Jack rullade ner rutan. "Bella vad vill du ha?" "Chokladmuffin och vanilj frappuccino" han nickade och vände huvudet till Finn, "Det vanliga" sa han snabbt.
Bilen rullade fram mot en sån där mikrofon där man skulle beställa.
"2 Mellan frappuccino, en vanilj och en caramel, en stor frappuccino med jordgubbs smak och tre chokladmuffins" sa han snabbt och fick ett "Okej, ska bli" i svar. Bilen rullade mot fönstet till Starbucks dör vi fick får mat samt betalade. Jack räckte mig min beställning och jag började genast äta på min muffin. Det tog ca 10 minuter att åka till skolan efter att ha varit förbi starbucks. Klockan var nu 8.58 när vi anlände till skolan. Parkeringen var folktom men bilar fanns det gott om. Vi parkerade nära ingången och gick in i byggnaden. "Bella, Rektorns kontor är där borta, Ska vi följa med dig?" Jack och pekade på ett rum en bit ifrån ingången. "Nej jag klarar mig" Sa jag och log. Han nickade "Vi ses på rasten sis" sa Finn och pussade mig på pannan. Jag vinkade och gick mot rummet Jack pekade på.

 

Det var som ett vänt rum med få stolar och tidningar där. Jag läste på dörrarna och där det stod
"Rektor Mrs. Channing" på knackade jag försiktigt på. "Kom in" hördes en röst inifrån. Jag öppnade dörren och klev in.

"Kan jag hjälpa dig med något?"
"Jag är Isabella Harries, jag skulle börja här idag" sa jag och log svagt. Hon kollade upp ifrån sina pappers ark och gav mig ett leende. "Javisst, Jag har väntat på dig. Slå dig ner"
Jag satte mig försiktigt ner på stolen med mina händer i mina knän.

"Jag kanske ska presentera mig först. Jag heter Lily Channing" hon sträckte fram handen och jag tog glatt emot den. "Isabella Harries" "Vänta, Harries har jag hört förut.."

"..Du råkar inte ha två bröder?" sa hon och fixade sina glas ögon. "Jo det har jag, Dem går i den här skolan, Jack och Finn." sa jag
"Jag misstänkte det faktiskt!" sa hon och skrattade lite. "Hehe, ja.."
"Men nog om det! Jag ska ge dig en karta över skolan samt ditt schema och dina böcker. Och låt oss inte glömma ditt skåp! Följ med mig." sa hon och reste sig upp. Vi gick ut i hallen till vad jag tror var mitt skåp.

 


"Well... yeah
"


Det låg en bit bort eftersom att jag fick skåp 126. Hon gav mig min skåpkod och mina böcker.

"Du kommer inte hinna till sin första lektion men du hinner till din andra lektion"
Jag nickade. "Så om du inte hittar i skolan så kan du kolla på kartan eller knacka på mitt kontor"

"Okej, jag klarar mig nog" Hon nickade och gick iväg.

 

Jag öppnade mitt skåp och la in mina böcker i det. Jag hänge av mig min skinnjacka och väskan ställde jag prydigt bredvid jackan. Jag kollade på schemat och såg att nästa lektion var Engelska. Jag tog fram mina engelska böcker och stängde skåpet. Sal 240 skulle engelskan hållas. Jag gick med mina böcker i min famn samtidigt som jag kollade på kartan.

 

Plötsligt så började högtalarna låta. "Jason McCann till rektorns kontor omedelbart!

Sucks to be you Jason, Vem det nu var. Jag fortsatte att gå tills jag krockade in i någon. Jag rammlade på golvet och mina böcker tappade jag också. "Se dig för bitch!" sa en röst. Jag kollade upp och mina ögon fastnade på personens ansikte,

Okej han var jätte snygg. "Föråt, Jag så-" hann jag säga innan jag blev avbrutan.

"Skippa pratet, Ser det ut som om jag bryr mig eller?" Han verkade inte vänta på ett svar utan svarade sig själv.

"Nej, så flytta dig ut min väg. Rektorn kallar." Med dem orden så gick han iväg och jag satt fortfarande kvar på golvet och kollade mot det hållet han försvann mot. Killen som nyss passerade hade brunt hår och det var perfekt stylat

Vit t-shirt och en svart väst med svarta skinny jeans. Men inte bara det. Hans namn var tydligen Jason McCann.


Det skulle publiceras tidigare, men jag collaget tog lite tid att göra. Visste inte vilka bilder och så men well. Här har ni! :)


POSTAT:

KATEGORI: Two souls one heart
5

Kapitel 1 - Spill it

Isabellas perspektiv

"Ring när du är framme och sköt om dig älskling" stod det i SMS:et jag nyss fått av mamma. Det ryckte lite i mungiporna och ett svagt leende tog plats på mina läppar. Jag svarade inte sms:et utan stängde av telefonen och stoppade ner den i väskan. Just nu så satt jag i planet i väntan på att det skulle flyga. Det skulle ta ca 8 timmar innan jag framme, så varför inte sova lite under tiden. Jag satt nästan vid utgången, eller business class som dem kallar det. Ärligt talat så vet jag inte skillnaden mellan business class och economy class. Soff-stolarna är lite större bara, so what? JAg förstår mig inte på mina föräldrar. Jag vaknade ur mina tankar när högtalarna började låta. "Hej och välkommen till American Airlines. Vi kommer nu gå igenom lite om säkerhet innan planet lyfter. Trevlig resa önskar personalen" Efter meddelandet så lös en icon med ett bälte på, vilket betydde att man skulle sätta på sig bältet. Jag satte på mig bältet och märkte förns nu att det satt en man med kostym bredvid mig. Han kanske var 25 år och hade på sig en svart kostym. Han läste i sin tidning medans det visades en video om säkerhet, Ingen verkade kolla på den men ändå så var dem tvugna att sätta på den. Jaja. Jag ska nog sätta på mig musik och sova lite. Jag tog fram min ipod och pluggade in hörlurarna i mina öron. En gäsp lämnade min mun samtidigt som jag la handen för munnen. Jag kollade snabbt på min armbands klocka och såg att klockan bara var 6 på morgonen. Jag kommer nog fram vid 2 tiden? Jag tror att både Jack och Finn skulle hämta mig på flygplatsen. Vilket jag var glad över, Jag kände ändå inte för att ta en taxi hem. Dels för att det är långt ifrån flygplatsen och för att jag skulle känna mig mer välkommnad om dem hämtade mig. Jag har verkligen saknat dem trotts att vi spenderade jullovet tillsammans för någon månad sen i Frankrike. Jag blundade och försökte sova det fungerade inte så bra men efter ett tag så blev musiken lägre och lägre och jag föll i en djup sömn.


"Hej alla passagerare, Vi börjar närma oss slutstationen och vi vill redan nu tacka er för att ni flyger med American Airlines. Hoppas vi ses igen" hördes ifrån högtalarna. Jag vaknade och kollade ut genom fönstret. Precis som jag minns det. Los Angeles var nästan alltid soligt. Jag pausade musiken och stoppade ner iPoden i väskan. Innan jag stängde den så drack jag lite av vattnet som stod på bordet framför mig och åt lite av chokladen som låg på brickan. Det fanns också en smörgås men den orkade jag inte äta. Jag drog igen kedjan på väskan och la ner den vid mina fötter. Jag vände mig till mannen till höger om mig och log lite nervöst. Hoppas att jag inte snarkade när jag sov. Det skulle bli otroligt pinsamt..
Men han log bara tillbaka och jag kollade bort. Jag kanske inte snarkade trotts allt?

 

Jag stod med alla mina resväskor och kollade mig omkring. Ingen Jack eller Finn inom synhåll. Jag släppte ut en suck innan jag vände vagnen och försökte leta efter en sittplats att sitta på medans jag väntade på mina bröder.
Jag han vände vagnen innan jag hörde någon ropa "Bella" Jag vände mig om och såg Finn jogga fram till mig. Jag log och vände vagnan igen innan jag började ta mig fram till honom. Jag mötte honom halvvägs och han drog in mig i en kram. "Hej Sis" Jag kramade tillbaks innan jag släppte och klev ett steg bak. "Hej Finn, vad tog dig så lång tid? Jag har stått när med mina väskor i snart 10 minuter!" Han skrattade lite "Trafiken i LA och du vet ju hur det är när Jack ska köra!" sa han och lyfte sina armar i luften. "Jaja, Nu åker vi härifrån. Jag är så trött på flygplatsen" Han skrattade och hjälpte mig med mina väskor ut från flygplatsen.
Vi lämnade vagnen vid utgången och tog två väskor var. "Jeez Bella hur mycket kläder behöver du egentligen??" sa Jack när vi nådde bilen. "Precis vad jag sa!" instämde Finn. "Jag är ju tjej och a-" hann jag bara säga innan Jack avbröt mig. "Kör inte på den där 'Jag är tjej och blablabla' ursäkten igen"
Jag skakade långsamt på huvudet meddans jag skrattade. "Jag har saknat er så mycket" "Vi har saknat dig också, Men hoppa in i bilen nu"


Jag satte mig i baksätet och kollade ut genom fönstret. Vi skulle nog sitta här i minst 10 minuter så jag tar möjligheten att ringa mamma nu. Efter ett antal signaler så svarade hon. "Hej Bella" "Hej mamma" Det fick Finn att vända sig om. Han gav mig en blick och log. Jag satte på högtalaren och började prata. "Jag sitter i bilen med Jack och Finn nu. Resan gick bra men jag är bara lite utmattad. Klockan är halv 3 här"
"Bra att resan gick bra, Hoppas du har det bra och tveka inte om att ringa oss om du behöver något"
"Det ska jag lägga på minnet" "Men kan jag prata med Finn eller Jack?"
"Jack kör, men Finn kan du prata med" jag räckte telefonen till Finn och han började prata med mamma. Jag lyssnade inte på deras konversation så jag kollade ut genom bil fönstret istället. LA var verkligen som jag minns det. Dock så kan jag inte minnas en enda kompis som jag hade. Ärligt talat så var alla så himmla falska.
Tur att man slapp dem när man flyttade till Europa.

 

Vid det här lager så var vi redan hemma. Jag märkte först nu att mamma redan lagt på. "Vi är framme" sa Jack och kollade på mig genom backspegeln. Finn hade redan klivit ur bilen och dragit med sig två väskor mot ytterdörren. Jag och Jack tog en var.
"Hem ljuva hem, eller vad säger du sis?" Jag skrattade bara och gick runt i huset. Inget har förrändrats. Det var som det nästan alltid varit. "Mitt ru-" jag blev avbryten innan jag hann säga klart min mening.
"Rum? Det är som det alltid varit." Jag sprang in till mitt rum och kollade om det han sa verkligen var sant det han sa.
Eller ioförsäg så kanske det var det, vi flyttade enbart på kläderna och små saker, inte stora möbler eller så. Jag öppnade dörren och såg min kingsize bed ligga där den alltid legat samt. mitt skrivbord och allt. Ingenting hade flyttats. Jack ställde mina resväskor i mitt rum. Jag bestämnde mig för att ta en dusch och byta kläder innan jag gick ut till vardagsrummet igen.

 

 

Nu när jag bytte om till mer passande kläder till värmen så gick jag ut till vardags rummet. "Så ska vi äta någonstans? Jag har inte ätit någon frukost"
"Jag är också hungrig, Ska vi äta Subway eller McDonalds?"
"McDonalds!" skrek jag och Finn samtidigt. Vi alla skrattade och gick ut till bilen. Värmen var härlig och svala vindar blåste mot mina bara ben. Jag bytte om till ett par shorts och en stickad tröja med prickar på, håret lät jag hänga. Jag och finn väntade vid grinden meddans Jack skulle hämta bilen. Han åkte ut i våran svarta Audi och inte Range Rover'n. Den var större, fast när vi 3 åkte tillsammans så åkte vi i Audin. Vi körde mot närmaste McDonalds som inte alls låg långt bort härifrån.

 

När vi gick in till restaurangen så fick vi snabbt få blickar på oss, Dem kanske kände Finn eller något?
Jack och Finn brydde sig inte så mycket utan bara gick till kassan. Jag däremot var lite obekväm. Dem stod och kollade på menyn. Jag ryckte lite i Jack's arm. Han kunde se att jag inte gillade uppmärksamheten så jag gick mot ett bord och väntade istället. Det var inte många här men absolut inte folk tomt heller.
"Om jag inte har fel så gillar du fortfarande Kyckling bitar och jordgubbs milkshake?" jag kollade upp på Jack som ställde brickan framför mig och satte sig mitt emot mig. "Som alltid!" Jack tog plats bredvid mig.

 

"Så, Hur var det i Frankrike? Spill it!" sa Finn och hade ett intresserat ansikts uttryck. Jack väntade även på svar. Jag kan säga att mina bröder är dem allra bästa. Dem har jag bäst kontakt med i familjen och vi har alltid så roligt tillsammans. Vi kan vara seriösa och oseriösa. Vi har alltid funnits för varrandra och jag kan faktiskt berätta allt för dem, även fast dem är killar. Ja, Men jag har aldrig haft en riktig tjejkompis. Men vem behöver en tjejkompips när man har världens bästa bröder?


"Hela historien eller?" sa jag och log.


Första kapitlet! Kommentarer uppskattas!


POSTAT:

KATEGORI: Two souls one heart
1

Karaktärer

Isabella Harries
 
 
Jason McCann

 

Justin Bieber
 
 
Finn Harries, Jack Harries
 
 
Brooklyn Adams
 
 
Elise Aubert
 
 
Daniel Harries
 
Logan Hastings
 
Lucy Kelly
 
 

Karaktärerna kommer fyllas på med tiden :)

POSTAT:

KATEGORI: Two souls one heart
2

Two souls, One heart - Handling

Isabella Harries är en 16 årig tjej som bor i Frankrike. Hon bor med sina föräldrar som jobbar där. Hennes mamma heter Elise Aubert och hennes pappa heter Daniel Harris. Hennes mamma driver ett konditori och hennes pappa är en av Frankrikes mäktigaste advokater. Hennes mamma är från Frankrike och hennes pappa är ifrån USA. Hon har även två äldre bröder, Dem bor kvar i USA för att slutföra skolan där.
 
Innan dem flyttade så skulle Isabella precis börja första året på High Scool men då tänkte hennes föräldrar att dem skulle flytta till Europa istället. Varför hennes föräldrar ville flytta var för att hennes mamma inte riktigt hade ett jobb i USA, Så hon ville flytta tillbaks till Frankrike och starta eget. Hennes pappa var redan en advokat så han hade inte något att oroa sig för. Hon var bara 14 år gammal och hennes pappa tyckte inte att hon skulle bo själv med hennes bröder så hon tvingades flytta med dem.
Hon började i en fransk skola där dem enbart pratade franska.
Hemma pratade dem både engelska och franska så hon är inte okunnig.
 
Nu har det gått två år sedan flytten och hon har precis lyckats övertala hennes föräldrar om att få flytta tillbaks till USA till hennes bröder. Hon skulle börja i samma skola som hennes bröder gick i och bo i deras "gammla" hus.
Hennes två äldre bröder heter Jack och Finn. Båda är 18 år och tvillingar. Dem bor i Los Angeles i huset Isabella bodde i innan hon flyttade. Hennes föräldrar ville inte sälja huset så Jack och Finn fick bo i det.
Räkningarna betalar hennes föräldrar och dem skickar även pengar till dem varje månad.

När Isabell åker tillbaks till USA så har en del saker förändrats. Hon börjar i high school och stöter på skolans trouble maker - Jason McCann. Men vad händer om det finns en till person precis likadan som Jason.
En dubbel gångare, Tvilling maybe? Blir det dubbelt så mycket trouble eller snarare tvärt om?
Vi alla har frågor, men får vi alltid svar? Hmm...

Läs novellen Two souls one heart och få reda på vad som händer.