POSTAT:

KATEGORI: Övrigt
9

Länkbyte - biebstoory.blogg.se

Tänkte köra ett länkbyte med Natalie, ett smakprov ifrån hennes novell Devil In Disguise.
Har inte läst den men den verkar väldigt spännande!

 
"'MAMMA?!'' Skrek jag. Paniken steg och tårar bara vällde ner för mina kinder.
''MADDIE!?'' Skrek jag sen och kollade runt i bilen. Det ända som var kvar av dem var bara några kropps delar. Synen av dem var hemsk. Jag ville blunda och bara glömma allt jag sätt.
''SASHA!'' Tjöt jag sedan och föll ner på knäna och fortsatte gråta. Jag grät och grät och grät. Men ingenting blev bättre. Folk kom springandes mot mig och tittade chockat på bilen. '
''GÖR NÅGOT DÅ!'' Tjöt jag medans jag grät. Dem var i chock och visste inte vad dem skulle göra utan förblev stående där. En svart bil - som var rätt lik den som exploderade - kom körande och parkerade snabbt på uppfarten till vårat hus. Springandes kom pappa i kostym med en chockad blick. Han vände sig till mig och tittade på mig med tårar.
''Summer? Vad har hänt?'' frågade han och böjde sig ner til mig. Han visste säkert vad som hänt men frågade ändå. Jag kunde inte svara. Jag var stumm och att andas kändes bara jobbigt och tungt. Det kändes som om allting gick i slowmotion och inget existerade. Hjärtslagen slog saktare och allting snurrade.
''Summer!?'' Ropade pappa och skakade i mig. Det kändes som han var flera meter bort och allting var plötsligt tyst. Han hanna inte göra något förräns allting blev svart.
 
Klicka här, här eller här för att komma till bloggen!

POSTAT:

KATEGORI: Two souls one heart
14

Kaptiel 6 - One By One

Jag svalde hårt och blinkade ett antal gånger innan jag hörde en välkänd röst ropa mitt namn "Bella" Jag log svagt och såg honom sitta på läktaren några rader neråt. Jag hoppade ner några rader på läktaren och satte mig bredvid honom. "Jac-" Jack tänkte jag säga men stoppades när jag såg vem han satt bredvid, "Jason?" sa jag och höjde ögonbrynen i ren förvånad.
Det kan inte vara sant

 
 

En tystnad spred sig i luften. Han vände sig om och kliade sig bakom huvudet, något som killar oftast brukar göra när dem är nervösa. Om ni förstår vad jag menar. Jag har inte sett Jason på flera dagar och nu sitter han här i gympasalen och är med på basket träningen? What. Min blick svepte runt om i rummet och tillbaks till honom. Jag gav honom en blick som tydde 'förklara' jag blinkade några gånger och väntade på att han skulle säga något. ”Hej du asså” började Jason lugnt, han lät inte irriterad utan mer trött och ville få allt överstökat. Jack hade redan försvunnit in till omklädningsrummet så nu var det bara jag och han. ”Du misstog mig nog med Jason” sa han och fuktade sina läppar. Jag rynkade på pannan och han skrattade lågt samtidigt som han skakade lätt på huvudet. ”Jag heter Justin” sa han och sträckte fram handen. Jag kollade på honom med en skeptisk blick men nickade långsamt samtidigt som jag tog emot handen och skakade lätt.

Efter vad som kändes som evigheter – men som bara var någon halv minut – fick jag tillbaks min röst. ”Är ni tvillingar?” frågade jag. Han kollade på mig ett tag ”Ser vi ut som det?”
Jag nickade samtidigt som jag studerade hans ansikte och hela honom. Han hade smutsigt blont hår och mörka buskiga ögonbryn. Hans honungsbruna ögon borrade in i mig och hans ljus rosa läppar formades till ett litet leende.  Min blick vandrade ner på hans kropp, han hade på sig ett vitt linne och jag kunde se en tatuering på hans ena bröst. Det var ett datum i romerska siffor, men exakt vilka vet jag inte. Han harklade sig och min blick for upp till hans ansikte. ”Vi är kusiner” sa han. Ding ding ding, lät det i mitt huvud. Lik en klocka som hör till en boxnings match. ”Oh.. förlåt jag visste in-” han avbröt mig
”Det är inget att be on ursäkt för, du visste inte” sa han och log.

 

Vi var precis klara med våra pizzor som Justin insisterade på att bjuda på. Det kändes konstigt då vi bara hade känt varandra i någon timma och han skulle komma och betala, nej det kändes helt fel.
Men jag stoppade in en 10 dollar sedel i hans jack ficka utan att han vetat något. Vi var nu inne i en väskbutik nära restaurangen och kollade på väskor. Efter en stunds letande så hittade jag en perfekt väska och som jag tvingade Jack att betala, dels för att jag inte hade råd och inte orkade slösa mina pengar.  Skrattretande hur jag kan insistera på att betala våra pizzor men inte en väska. Justin verkade vara motsatsen till Jason, han var mer trevlig om man säger så. Jason hade den där kaxiga attityden, bad boy auran och humörsvängningar.  Jag känner inte någon av dem så jätte bra men en stor skillnad fanns mellan dem. Trotts att dem inte är tvillingar så är dem otroligt lika… på utsidan alltså.

 

”I tisdags eftermiddag blev en bank bombad av två okända män. Dom tog sig in i valvet vid 18 tiden och fyllde tre stora väskor med stora summor pengar.  Ingen blev allvarligt skadad men få blev förda till sjukhus. Vi återkommer med detta senare” Jag fnös och stängde av radion. Vi attackerade banken i tisdags och det är torsdag idag. Vid det här lager borde dem redan veta att McCann alltid är ett steg före, Fucking cunts.

 

Jag parkerade bilden på uppfarten och gick mot ytterdörren. Mina händer åkte genast in i mina byxfickor för att leta efter nyckeln. ”Vart fan la jag nyckeln” mumlade jag för mig själv. Min hand plockade upp allt i mina fickor tills det var tomt. Ingen nyckel där. Frustrerat stoppade jag tillbaks sakerna i mina fickor. Kanske var någon redan hemma? Tänkte jag för mig själv.. Jag ringde på ring klockan och bankade på dörren ett stort antal gånger. Jag mentalt svor en ramsa i mitt huvud. Vart fan är alla om inte hemma… Jag drog en hand genom håret och suckade. Jag satte mig ner på trappen och begravde mitt ansikte i mina händer. Att det så jävla svårt att hålla reda på en nyckel… Fuck

 

"Jason?" Jag lyfte upp mitt huvud och möttes av ett par blå-gröna ögon. Pattie. "Jag är så ledsen gubben, har du suttit här länge?" frågade hon och gav mig en ledsam blick. Jag suckade, det var inte hennes fel att jag tappat bort min nyckel och suttit på trappen i evigheter. Det var mitt.. "En stund bara" sa jag kort och hon förstod genom mitt enkla svar att jag inte ville prata mer. Smart Pattie.
"Jag gör iordning middag, Jag ropar när det är dags" ropade hon ifrån undervåningen. Jag ropade ett "Okej" tillbaka och fortsatte med det jag höll på med. Vilket var inget. Det är så jävla tråkigt här.. Även fast det är LA så saknar jag Vegas..

 

Ytterdörren öppnades och Justin gick in. "Justin kom in hit" ropade hon. Jag åt min mat i tystnad, jag hade liksom inget att säga. "Ja mamma" sa han och dök upp i köket. "Oh, Hey Jasey" jag suckade och gav honom en 'säg-det-en-gång-till-och-du-är-död' blick. han skattade bara. "Vart har du varit?" frågade Pattie
"Ute" sa han och ryckte på axlarna. "Vill du ha middag?" "Nej det är bra, jag har redan ätit"
 sa han och försvann. Hon suckade.. "Ni växer upp för fort" hon kollade ner på tallriken och skakade långsammt på huvudet. en ensam tår rann ner för hennes kind. Jag reste mig upp och la mina armar runt henne.
"Vi finns fortfarande här Pattie" ett svagt leende formades på hennes läppar. "Tack Jason"

 

 

Från: Caleb
*När kommer du tillbaks*

 

Till Caleb
*Om ett tag*

 

 

"I miss you Alex..."


Jag låg i sängen och rullade runt. Varför är det så jävla tråkigt här egentligen. Musik hördes ifrån Justins rum eller det dunkades musik därifrån. Är killen döv eller?! Ett crash ljud hördes och mitt huvud snappade genast åt vänster. Runt allt glas splitter så låg det en bild. Varför just den här bilden.. Jag höll upp fotografiet i min hand och kollade på det. Alla minnen dök upp i mitt huvud som om det var igår.. Jag stängde ögonen för att hindra tårarna ifrån att rinna. Men mitt försök att hålla emot tårarna misslyckades. Sakta rann tårarna ner.. one by one.
"Jag saknar dig Alex.."

 

 


Jag visste inte att tvillingarna Harries hade en syster? Sjukt att jag aldrig har sett henne förut? Dem nämnde aldrig att dem hade något syskon heller. Men det kanske var för att jag aldrig frågade.. Just nu satt jag i mitt rum med musik på högsta volymen. Tidigare så satt Jason i köket, vilket var överaskande. Han hade försvunnit i ett par dagar. Antagligen dragit till Vegas. Jag vet inte och kunde inte bry mig mer. Jason är Jason, Jag är Justin.
Vi är inte tvillingar, inte ens syskon men damn va lika vi är. Ofattbart.
 
Även fast musiken dunkade så hörde jag något ifrån det andra rummat falla ner. Jasons rum.
Jag smög ut ur mitt rum och mot Jasons rum. Dörren stod på glänt så jag tog möjligheten att kika in i rummet.
Synen fick mig att stelna.. Jason satt på golvet och tårar rann ner för hans kinder. I handen höll han ett papper, eller ett foto var det nog. Mitt hjärta bokstavligen föll när jag kom på vem det var på fotot. Jason är svag, Men han är bra på att dölja sina känslor. Det lärde jag mig för ett antal år sen efter Alex's..... död.


Vem är Alex och vad hände med honom?? Hmm... Vad tror ni? :)
Ny design också! Vad tycker ni? :D
 
Kommentera era åsiker! - På onsdag så ska jag gå på BELIEVE TOUR!

POSTAT:

KATEGORI: Two souls one heart
4

Kaptiel 5 - It can't be true

Hemlig persons perspektiv.
Efter en 5 timmars lång flygplans resa så var jag hemma i L.A, Ska bli skönt att bara åka hem och sova i min egna säng. Jag drog min resväska till utgången av flygplatsen. Jag köpte en milkshake ifrån Burger King medans jag väntade. Jag drog en hand igenom håret och satte mig på en bänk. Varför skulle han alltid vara sen.. Han visste när planet skulle landa.. Så vart är han?

Jag kände en hand på axeln. Jag vände huvudet och där stod Jason.
"Saknat mig?" sa han "Kan du ens klockan Jason?" sa jag
"Duh, såklart jag kan. Men det kom lite saker i vägen" sa han "Vad för slags saker.. Säg inte att du-"
"Nej inte sånna saker.. Jag berättar mer senare, Men kom jag orkar inte vara här mer" sa han.

Jag suckade ljudligt och vi gick mot bilen.Isabellas Perspektiv

Det har gått ett par dagar innan jag började på skolan och hittills så har jag bara mött trevliga personer. Jag har umgåts med Brooke också. Det visade sig att vi hade vissa lektioner tillsammans. Flera av dem i min klass har kommit fram och hälsat, vilket var riktigt gulligt. Jag hade inte sett Jason på hela veckan vilket var ganska så skönt.

 

Mina bröder kände tydligen honom, Jag har aldrig sett honom förut.
Det jag märkte första dagen jag började här var att hans humör ändrades väldigt snabbt.
Herregud, det verkar ju som att han har mens varje dag och jag är tjej! Om ni förstår vad jag menar, för min humor är sämst. Okej nu måste jag sluta prata med mitt sinne....

 

Idag var det torsdag och förtsta lektionen var idrott. I frankrike så cyklade jag alltid till skolan så jag har en rätt så bra kondition. Jag spelade aldrig någon sport på fritiden men jag brukade gå på mina bröders träningar.
Omklädnings rummet var tomt då jag kom lite sent. Men jag bytte om till mina idrotts kläder och sprang in till idrotts hallen. Alla satt på en lång bänk medans Mr Hudson pratade. Jag gick in i salen och nästan allas ögon var på mig. Jag fuktade mina läppar och satte mig på närmaste plats. Påväg mot bänken så såg jag att Brooke satt där.
"Kom du också sent?" viskade jag och hon nickade långsamt.

 

Efter att Mr. Hudson pratat i tusen år så skulle vi köra någon sorts av tränings pass. Alla reste sig och skulle hämta mattor som man kunde ha som underlag. Jag och Brooke skulle precis gå iväg och hämta en matta men blev avbruten av att Mr. Hudson blåste i visselpipan. "Harries och Adams, kom hit!" sa han. Jag sneglade Brooke och vi gick mot honom. "Godmorgon Mr Hudson" sa jag. Han suckade.
"Varför kom ni sent till min lektion?" Jag kom sent för att en av mina två bröder vägrade gå upp så det är min anledning. Men hell no att jag skulle säga den. "Jag hade lite problem att ta mig hit" sa jag bara kort.

"Brooklyn?" sa han "Jag hade en tidig läkar tid.." sa hon. Han verkade inte tro oss men han lät det gå hoppas jag. "Isabella, det är din första vecka här så jag tänker låta det här gå och Boroklyn, du brukar inte komma sent så denna gång får du bara en varning" Vi nickade och gick iväg.
"Omg, Jag trodde att han inte skulle köpa det" sa hon och flina.

.

 

Skolklockan ringde och små hurra och visslingar hördes. "Glömm inte läxan till nästa torsdag!" ropade Mr Raymond medans alla bokstavligen trängdes vid dörren för att komma ut. Wow, dem måste verkligen vara trött på skolan. Jag kan inte klanda dem, klockan var snart halv fem på eftermiddagen och skolan var näst intill folktom.

Mr Raymonds lektioner var denna onsdagens sista lektion.
Jag gick förbi katedern och lämnade mitt kuvert med mina betyg i. Han nickade lite och jag log ett leende som inte ens var ett leende, men jag var för trött för att anstränga mig.
 
Jag stod vid mitt skåp och slog in min skåp kombination. Jag packade ner några böcker i min tygväska som jag ersätte min väska med. Den gick sönder i förrigår och jag har inte haft tid att åka och köpa en ny.
Fast när jag tänker efter så ser tygväskan inte så illa ut. Jag minns att jag köpte den inne på TopShop förra året någonstans utanför paris.
Jag sneglade mot Jasons skåp och studerade det ett tag. På skåpet fanns massa klotter.
Min blick fastnade på hörnet av skåpet.
"Ring mig när du har tråkigt baby ;)" stod det och under stod ett telefonrummer. Jag skakade på huvudet och en suck slank ut ur min mun. Var folk verkligen så desperata.
Jag stängde mitt skåp och gick mot gympasalen. Finn hade slutat för ett tag sen och åkte hem med en kompis.
Så då var det bara jag och Jack. Han hade smsat att jag skulle möta honom i gympasalen.
Eftersom att det är onsdag och Jack är med i basketlaget så hade han antaligen basket träning.
Jag öppnade dörren till gympasalen och direkt föll min blick mot spelarna. Jag tog en plats på läktaren och kollade på klockan. 16.55. Okej lektionen slutade fem så då var det bara att vänta.
 
 
 
"Okej pojkar, matchen är om två veckor och om ni fortsätter såhär så tar vi hem det i år igen!" sa eller rättaresagt skrek tränaren.
Jag blev lite tillbaka tagen när han blåste i visselpipan och undra hur jag kände nu....
"Yes coach" ropade alla killar i kör.
"Bra grabbar, in i duscharna nu!" sa han och alla började gå mot läktaren.
Jag kliade mig nervöst på armen och ställe mig upp. Försökte leta efter Jack medans jag kände allas blickar bränna på mig medans dem gick mot omklädingsrummet.
Jag svalde hårt och blinkade ett antal gånger innan jag hörde en välkänd röst ropa mitt namn "Bella"
Jag log svagt och såg honom sitta på läktaren några rader neråt.
Jag hoppade ner några rader på läktaren och satte mig bredvid honom. "Jac-" Jack tänkte jag säga men stoppades när jag såg vem han satt bredvid, "Jason?" sa jag och höjde ögonbrynen i ren förvånad.
Det kan inte vara sant

Cliff hanger. wooop.

Först och främst så vill jag säga att jag är ledsen för den usla uppdateringen.
Det var över en månad sen jag skrev ett kapitel. Men jag har inte haft tid och så har saker kommit i vägen.
Men kom ihåg att det här är en sak som jag gör på fritiden och inte något 'jobb'.
Men ni ska veta att jag arbetar flitigt med varje kapitel. Och jag ska försöka att hålla en helt okej uppdatering.
Sen så vill jag tacka alla er söta läsare som klickar in på bloggen fast jag inte skrivit något. puss
 
Ny design är påväg btw.